Applicaties naar de cloud

Je vertrouwde systeem in een nieuw jasje

Staat een oud legacy systeem nieuwe ontwikkelingen in de weg? Misschien ken je het wel... op zich werkt alles prima, maar wijzigingen zijn kostbaar of risicovol, moderne apparaten werken er niet goed mee samen. ...kortom er moet iets gebeuren.

Alles overboord gooien en opnieuw beginnen is een vaak geen optie. Gelukkig is er een oplossing.

Wij hebben een snelle, effectieve en goedkope oplossing. Met onze unieke softwaregenerator bouwen we in beperkte tijd een nieuwe schil rondom je vertrouwde database. Zo werkt je legacy systeem weer perfect in de wereld van Internet, Saas, smartphones, API's en moderne browsersoftware.

Hoe doen we dat?

Op basis van een bestaande database (Oracle, MSSQL, MySQL, DB2 enz.) en onze softwaregenerator Polaris bouwen we - waar nodig - de bestaande functionaliteit opnieuw. De meeste delen automatisch door onze softwarerobot, sommige delen handmatig.

Zitten de businessrules alleen in de database dan vervangen we de gebruikersapplicatie. Zitten de businessrules verspreid over verschillende software lagen dan kan dat ook in delen gebeuren. Alleen die functies vernieuwen die de meeste impact hebben op je bedrijfsvoering. "More bang for the buck". Met een kleine extra inzet van ons kunnen de opbouw en de lay-out van de schermen conform de oude applicatie gebouwd worden.

Legacy problems

Het resultaat is dat de waardevolle klantendata weer optimaal gebruikt kan worden in je moderne bedrijfsvoering.

Doordat we de meeste functionaliteit automatisch kunnen genereren is de prijs veel lager dan bij gebruikelijke herbouw.

Wij kunnen oude systeem-applicaties voorzien van een gebruikersvriendelijke & intelligente schil, zodat ze weer mee kunnen met de nieuwste technologi├źn.

Breng je legacy systeem naar de cloud

Polaris Solution

Welke technologie ondersteunen we?

  • Oracle, DB2, MySQL, MS SQL, PostgreSQL, Access
  • Restfull, XML API, Json
  • XHTML, Ajax
  • LDAP, SOAP, XML-RPC
  • PL/SQL, SQL, Java, Cobol