Maatwerk software

Gericht op toegevoegde waarde voor jouw organisatie

De primaire processen zijn de levensader van een organisatie. Sommige organisaties hebben een bijzonder primair proces. Bijvoorbeeld als je in een niche markt producten omzet, of een nieuw concept hebt ontwikkeld, of simpelweg als je klanten een unieke ervaring wilt aanbieden.

De traditionele manier is een standaard software-pakket kopen en hopen dat je niet te veel dure aanpassingen moet doorvoeren. Heel jammer omdat de functionaliteit en kwaliteit van software tegenwoordig het verschil kan maken tussen 'eruit springen' of 'gemiddeld' zijn.

Onze manier van maatwerksoftware is uniek omdat wij grote delen (meer dan 80%) van de software kunnen genereren op basis van een nieuwe of bestaande database. Wij kunnen met onze software generator de gebruikelijke aanpak omdraaien. Geen ellenlange discussie om vermeende ontwikkelkosten te voorkomen. Maar voortvarend keuzes maken, beschrijven, een prototype genereren, proberen én aanpassen.

Veranderingen zijn in onze aanpak een middel geworden om tot het beste resultaat te komen. Onze ervaring is dat visualisatie en simulatie heel andere, maar veel relevantere, vraagstukken over jouw concept naar voren brengt. Veel relevanter dan je vooraf had bedacht.

systeem software

Jouw maatwerk systeem krijgt daardoor veel meer toegevoegde waarde. Tegen een prijs die vergelijkbaar is met een standaard software oplossing.

Zeker in deze tijd waar bedrijven zich constant moeten aanpassen aan nieuwe regelgeving of verkoopkanalen is dit belangrijk. Onze aanpak maakt dat de functionaliteit en kwaliteit van onze software, veranderingen in jouw organisatie goed, snel en goedkoop kunnen volgen.

Klik voor meer informatie